Canciones personalizadas

La música té un poder especial pel que éssers humans. Per a la gran majoria, està present en tot àmbit. En moltes situacions, la música és una espècie d'antídot per als nostres problemes: quan escoltem als nostres cantants favorits podem escapar momentàniament de la nostra vida i viatjar cap a mons nous, així com aconseguir sortir de una baixada o trobar l'estat necessari per entendre una cosa que semblava inexplicable. 

Cancion personalizada para campaña publicitaria


La música també és font d'inspiració. No hi ha persona que no evoqui un sentiment acompanyat d'una melodia o intensifiqui una sensació gràcies a la música que sona en l'ambient. Alguns s'enamoren, s'alegren, s'apassionen; altres s'entristeixen, pensen, els arriba la malenconia, o simplement es relaxen. 

Cadascú té els seus gustos, ja sigui alegre, tropical, romàntica, rock , pop i una infinitat d'estils derivats. Alguns defineixen el seu estil de vida d'acord amb la música que prefereixen; altres senten que cada cançó els recorda un moment específic de les seves vides i creuen que la nostra vida té banda sonora pròpia. 

Atempta a l'enorme poder de les cançons en la vida de les persones, la producció de música personalitzada està emergint com una tendència a Europa. La visió que guia a aquest negoci és la convicció que si bé hi ha cançons que marquen moments de la nostra vida, quan aquesta cançó compte els teus moments i anècdotes, tens una altra història per explicar i un major atractiu. 

Com? Si decideixes apostar per aquest negoci sabràs que hi ha moltes ocasions en què una cançó personalitzada pot ser un regal original, perfecte per arribar al cor de qui el rep. 

En aquest mercat a més de saber de nombres, com tot bon emprenedor, cal que sàpigues de música i et Rodees de persones que creatives i estudioses d'aquest art. Per formar el teu equip de treball, hauràs de comptar com a mínim amb un músic compositor i un tècnic de so. 

Pel que fa a la inversió, necessitaràs un ambient d'estudi de gravació, que compti amb aïllament de so, un parell de micròfons i sistema de so per als instruments que vagis integrant al servei. A més d'un ordinador especialment condicionada per a la captació de mescles musicals i edició de material musical. 

El procés del servei de cançons personalitzades és molt simple. El més important és que lliuris al client totes les opcions possibles per fer del treball creatiu una tasca dinàmica que integri completament els seus gustos, idees i sentiments. 

Pots oferir als teus clients que lliurin, via mail o personalment, una redacció on escrigui paraules amb sentit o sense sentit, anècdotes, dates o dades específiques que permetin reflectir el que realment vulgui expressar en la cançó. També hauria de decidir l'estil que desitja per a la cançó. En tot moment el client estaria aconsellat per un compositor de la teva empresa que li donaria pautes a seguir (per telèfon o per mail). 

Una vegada que s'arriba a un acord en el tipus de cançó, es fa una mostra en format mp3 que podries enviar per mail perquè el client et de la seva acceptació, tant de la lletra com de la música. El lliurament final del teu producte serà més valuosa si li afegeixes una caràtula amb fotografia especial escollida pel client ...

Comentarios

Entradas populares de este blog

Regalos originales de boda

Toallas para regalar

Lo que en realidad necesitas saber para cuidar tu piel